Szatmári Kinga

Szatmári Kinga

Szatmári Kinga vagyok, nagyjából 15 éve kezdtem természetgyógyászattal, emberek gyógyításával foglalkozni. Emellett több más tevékenységgel is foglalatoskodom, ami közös metszéspont ezekben, a természetes életmód népszerűsítése. Szeretném mindezen tevékenységeimet egy egységes rendszerben szintetizálni, ehhez szolgál keretként a 2 éve megalakult GilingArt életműhely.

Alternatív mozgás- és masszázsterapeutaként számos technikát megismertem, kipróbáltam. Kedvenceimmé a shiatsu (ejtsd: siacu) masszázs és a DO-IN mozgásterápia váltak, mert egyszerű, letisztult és mégis rendkívül hatékony módszerek.

A fitoterápia, a gyógynövények használata a gyógyításban egy másik alappillérét jelentik a terápiás tanácsadásaimnak.

A harmadik, mondhatni személyes kedvenc területem a relaxációs és meditációs praxis alkalmazása, mind az egészség megőrzése és visszaszerzése érdekében, mind az önismereti út szempontjából.

Hat éve egy ősi kézműves technikával, a nemezeléssel kezdtem komolyabban foglalkozni, amit szeretnék integrálni a terápiás praxisomba, a kreatív alkotás, mint aktív meditáció és önismereti, önkifejezési út lehetőségeként.

Hitvallásom szerint az EGÉSZSÉG egyenlő azzal, hogy EGÉSZ, azaz EGY vagyok. Egészségesnek lenni annyi, mint egységben, harmóniában lenni önmagammal – ez a test, lélek, szellem egysége – harmóniában lenni az engem körülvevő világgal, azaz a természettel és embertársaimmal, valamint harmóniában lenni a Forrással, Istennel.

A természetes életvitel azt jelenti ebben az összefüggésben, hogy életem során arra törekszem, minél inkább összhangba kerüljek az Élettel, annak törvényszerűségeivel. Emiatt nagyon fontos, hogy életünket az évkör, az élet rendje, szabályos ciklusai mentén alakítsuk, mivel a természet nekünk mindig életazonos mintákat mutat. Szükséges ehhez az évkörön belül a kiemelt időszakok, ünnepek, jeles napok eredeti jelentésének ismerete és gyakorlati alkalmazása, valamint az esztendőn belüli nagyobb egységek, időszakok energetikai minőségéhez kapcsolódás, s ezek segítségével az önmagunkon végzett belső munkavégzés, tisztulásunk, fejlődésünk érdekében. Tudni és a gyakorlatban alkalmazni, mikor minek van épp az időszerűsége, milyen energiák dominálnak a térben, kijelölve a feladatok aktuális irányát.

Fontosnak tartom, hogy az emberek megtalálják saját céljukat, feladatukat és azt egy teremtő, alkotó élet szolgálatába állítsák.

Terápiás foglalkozásaim egyéni és csoportos formában is igénybe vehetők.

Szolgáltatások: Shiatsu masszázs   DO-IN mozgásterápia

Calendar

2024. július
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
 
Designed & Developed by Fábián Petra © 2018 Inner arcanum - All Rights Reserved
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com