Metamorf masszázs

A Metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat.

A Metamorf Masszázs Érintésterápia lélekgyógyászati módszerként említhető. Valójában lelkünk alapjaiban gyógyításra nem szorul, csak a maga tiszta fényének kiteljesítésére vár az életünkben.

A metamorf technika erre ad módot. Az életünk során ránk rakódott burkokat bontja le gyengéd módon az érintések által, segítve önvalónk kiteljesedését, valódi fényünk, ragyogásunk megmutatkozását.

A lelki sérülések, negatív hitrendszerek, blokkok és programok gyökerének feloldását segíti mindezt egy relaxált állapotban gyengéd módon kioldva azt, ami Téged már nem szolgál.

A módszer előnye, hogy nyílt kommunikáció nélkül történik a lelki blokkok oldása. A gyógyulás, az elengedés mértéke minden esetben számodra, a lelki állapotodnak megfelelően történik.
Hatására az energetikai test tisztul, felszabadultság érzést és az életszemléleted pozitív irányba vezetését segíti elő. A lelki oldás révén megelőzhetővé válik a belső terhek esetleges testi betegséggé alakulása.

A metamorf masszázs érintésterápia módszerének elsajátítása és eredményeinek megtapasztalása indított el a segítői tevékenység útján.
Kiemelten fontosnak tartom a MEGELŐZÉST, azaz már a betegségek megjelenése előtt a lelki harmónia megteremtésének támogatását.

A természetes gyógymódokkal támogatott fizikai test, és az energetikai rendszerünk együttes gyógyítása egy lehetőségekkel teli út az EGÉSZség felé, és ennek segítésére a metamorf masszázs technika megfelelő módot ad.

Metamorf masszázst a következő szolgáltatók nyújtanak központunkban:

Horváth Andrea

Bejelentkezés:
M:
06 30 4925817
E: aaandrea25@gmail.com

 
Designed & Developed by Fábián Petra © 2018 Inner arcanum - All Rights Reserved
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com