Találd meg a harmóniát Pécs szívében

Szándékunk

Az Inner Arkánum nem kötődik sem egy egyéni ösvényhez, sem egy valláshoz. Különböző irányból alakulnak és érkezhetek hitrendszereink – realista, vallásos, spirituális -, a cél viszont közös. Életünk és önmagunk legteljesebb és legtisztább megtapasztalása.

Az Inner Arkánum mindazokat szolgálja, akik felszabadító változást és tudatosságot szándékoznak vinni életükbe ilyen vagy olyan módon és szinten.

Szolgáltatásaink

DAY SPA CSOMAGOK

Csomagjainkat azoknak ajánljuk akik néhány órára vagy akár fél napra szeretnék maguk mögött hagyni a város zaját, félre tenni a munkájukkal járó stresszt, szeretnének elvonultan
kikapcsolódni és szépülni.

JÓGA

Elme test és lélek. Egy tökéletes technika, hogy egyidőben tanuljuk meg kontrollálni szüntelenül tobzodó gondolatainkat, rugalmassá és erőssé feljesszük testünket és lelkünket.

MASSZÁZSOK

 

THETAHEALING®

A ThetaHealing® gyors, nagyszerű és hatékony teremtő technika, mely nemtől, vallástól, hovatartozástól függetlenül működik.

TRASZFORMÁCIÓ TÁRSASJÁTÉK

Egy szórakoztató eszköz arra, hogy felismerjünk eddig rejtett képességeket, hogy egy éppen aktuális, akár már évek óta az életünkben lappangó problémára játékos formában megoldást találjunk, felismerve a régi, hibásan működő sémákat, és azokat új és hasznos módszerekkel helyettesítsük.

ÖNISMERETI METORÁLÁS

Az átalakulás útja bizony hosszú és kacskaringós lehet. Tele csodás, felszabadító felismerésekkel, és időnként fájó, tudatunkat összezavaró szembesülésekkel. Az utat mindannyiunknak egyedül kell megtennünk, viszont segítséget kérhetük. Egy pártfogó jelenléte biztosítja az iránymutatást, az őszinte visszajelzést és a tanulás fejlődésének megkönnyítését.

HOLISTIC LIFE COACHING

A holisztiukus megközelítés, lehetővé teszi, hogy az aktuális probléma fizika, tudati és szellemi szinten legyen egységesen megoldva. Az egység pedig nem más, mint az összetevők egyensúlya. Testünk, Elménk és Szellemünk csodás összhangban dolgozik együtt. Egy rendszert alkot. Egyik sem változik úgy, hogy ne befolyásoná a másikat. Ha ebben az áramlásban a legkissebb gát is képződik, azt jelzik felénk betegségek, stress vagy depresszió formályában. Bármelyik területen lévő probléma is hívja fel a figyelmünket először, tudhatjuk, hogy “porszem került a gépezetbe.”

TESTSZOBRÁSZAT

A TestSzobrászat  tapasztalatai alapján a 3 kezeléses széria önálló alkalmazása kiemelkedően hatékony. Ebben az esetben az a cél, hogy a meglévő testtartás mintái fellazuljanak, a test mozgásában szabadabb legyen és táguljon a testérzet, a testtudat. Már a 3 kezeléses szériában is egyértelmű és szemmel látható változást tudunk elérni, hosszú ideje fennálló krónikus állapotok esetén is.

BACH VIRÁGTERÁPIA

A lelki egyensúly felborulása egy idő után testi tünetek formájában is megmutatkozik, azaz
megbetegszünk.
A 38 virágeszencia hivatott arra, hogy a meglévő negatív állapotból egy egyensúlyi állapot felé
mozdítsa el az embert.

KEZELÉS A CRANIOSACRALIS TERÁPIA RÉSZELEMEIVEL

A terápia a szerveink, szervrendszereink működését irányító központi idegrendszer élettani környezetét alkotó ún. craniosacralis rendszert helyezi a kezelés középpontjába. A craniosacralis kifejezés az idegrendszer két végpontját alkotó csontokról, a koponyáról (latinul cranium) és a keresztcsontról (latinul sacrum) kapta a nevét. Elsősorban a gerinc mentén, a fejen, valamint a test teljes kötőszövetes rendszerében lévő blokkokat oldva segítem hozzá a testet a hatékonyabb működéshez.

 

Aktuális eseményeinket és programjaink megtalálod ITT

 
Designed & Developed by Fábián Petra © 2018 Inner arcanum - All Rights Reserved
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com