Lomi lomi nui masszázs

Mi az a lomi lomi masszázs?

1.IKE: A világ olyan, amilyennek hiszed. 2.KALA: Nincsenek határok. 3.MAKIA: Az energia követi a figyelmet. 4.MANAWA: Most van a cselekvés pillanata. 5.ALOHA: Szeretni annyi, mint boldognak lenni. 6.MANA: Az erő belülről jön. 7.PONO: A hatékonyság az igazság mércéje.

A lomi lomi szó jelentése Hawaai nyelven „dörzsölés”.

A Lomi lomi masszázs még ma is része a Hawaii gyógyító módszereknek, melyet generációk fektettek le, amely így folyamatosan változott és fejlődött. A kezelést évszázadokon át a Hawaii templomokban végezték, mint átvezető szertartást, a változás céljával.

A Hawaii lomi lomi masszázs egyedülálló kezelés, ami kívülről nézve a masszőr gyönyörű tánca, mely során változatos technikával az olajos alkarral valamint a tenyérpárnával, könyökkel masszírozza végig a testet, miközben ellazít és oldja a feszültséget.

Lomi lomi masszázs hatásai

A Lomi lomi masszázs nyugtató hatású, kilazítja az izmokat, az ízületeket és feloldja a különböző fizikai és pszichés blokkokat. Szépíti, fiatalítja és feszesíti és feltölti a bőrt.
Visszatérő, nagy testfelületet átfogó, folyamatos, néha hintázó mozdulatokkal dolgozik a kezelő, mialatt speciális tánclépéseket használ. A vendég így tud mélyen relaxálni, és teljesen át tudja magát adni a masszázs élvezetének.

Lomi lomi masszázs menete

Hawaii nyelven az „aloha” sokkal többet jelent, mint szia, viszlát vagy szeretet. Ez mélyebb értelemben „az életenergia” (ha) örömteli (oha) megosztása (alo) a jelenben.

A Lomi lomi a Ma-Uri-hoz hasonlóan olajos teljes testmasszázs. A kezelés során kókuszolajat használunk ami a bőrt mélyen táplálja.

A lomi-lomi masszázs, nem az izmok átgyúrásáról szól, hanem az izmokban, a csontok mellett letapadt,  betokozódott lelki tartalmak felszabadítását célozza.
A mozdulatok hosszan futnak, lágy köröket írnak le és lassúak, illetve a tempójuk váltakozik.
Előbb a hát, a lábak, a kezek, a tarkó, majd a megfordulás után a has, a mellkas, a vállak, újra a lábak és a kezek végül az arc kapja meg a gyengéd figyelő áramló szeretetteli simogatást és masszázst.

Ár

60 perc – 12 000Ft

90 perc – 15 500 Ft

120 perc – 19 500Ft

 

Lomi lomi masszázst a következő szolgáltatók nyújtanak központunkban:

Szatmári Kinga  

Bejelentkezés:
M: +36 20 568 8898
E: szatkina@gmail.com

 

 
Designed & Developed by Fábián Petra © 2018 Inner arcanum - All Rights Reserved
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com