TestSzobrászat

Kezelések

Fasciális lazítás (rövidebb 3 kezeléses széria):

A TestSzobrászat  tapasztalatai alapján a 3 kezeléses széria önálló alkalmazása kiemelkedően hatékony. Ebben az esetben az a cél, hogy a meglévő testtartás mintái fellazuljanak, a test mozgásában szabadabb legyen és táguljon a testérzet, a testtudat. Már a 3 kezeléses szériában is egyértelmű és szemmel látható változást tudunk elérni, hosszú ideje fennálló krónikus állapotok esetén is.

Így a 3 kezeléses széria mint egy bemutató is szolgál a 12 kezeléses szériához, azok számára is akik kíváncsiak, hogy mi a TestSzobrászat, hogy működik, milyen előnyök, változások várhatóak a kezelésektől, de esetleg nem akarnak hosszabban elköteleződni.

 Ez a rövidebb széria azonban leghatásosabban a 12 kezeléses széria után 6-12 hónappal alkalmazható, amikor is a strukturálisan integrált testben létrejött változások megszilárdulnak és új eddig nem tapasztalt érzeteket, kompenzációkat termelnek. Ezek finomhangolása, integrálása az új testtartáshoz a valódi célja a 3 kezeléses szériának.

 

Strukturális Integráció (hosszabb 12 kezeléses széria):

A TestSzobrászat  12 kezeléses szériája a testtartás változtatásának fokozatos folyamata, a vízszintes egyensúly és a függőleges összerendeződés megteremtése az emberi testben. Ezt a meglévő testtartás lebontásával kezdjük, ahol az első 8 kezelésen keresztül fellazítjuk és differenciáljuk a testet, hogy majd az azt követő 4 kezelésben egy erősebb, szabadabb mozgást megengedő integrált test alakuljon ki. A 12 kezelés Anatómiai Vonalanként (Anatomy Trains®) halad, és minden kezelés a test meghatározott területét fedi le.

Tapasztalataink szerint a 12 kezelés megélése gyökeresen változtatja meg az emberek életét. A legalapvetőbb változást azok a felszabaduló energiák jelentik, amiket ez ideig a test a kompenzációinak fenntartására használt el. Ez napi szinten szabad kapacitást eredményez. Konkrét példák erre a könnyebb szabadabb ébredés és felkelés reggel, jobb alvás, fokozott szexuális igény és teljesítőképesség, tenni képesség érzése, jobb terhelhetőség és kisebb mértékű fáradékonyság, fizikailag a jól érzem magam a bőrömben érzés megtapasztalása.

A valódi hozománya az integrált testnek azonban a helyünk megtalálása a fizikai valóságban. A gravitációval való jobb együttállás egyúttal azt is jelenti, hogy hatásosabban tudjuk végezni munkánkat, önbecsülésünk megerősödik és érzékenyebbé válunk a körülöttünk zajló világ impulzusaira, amelyeket egyre tisztábban és nyugodtabban tudunk hasznosítani, vagy éppen elutasítani.

A 12 kezelés végeztével a test integrálttá válik, további folytatólagos kezelések nem javasoltak. Ez nem azt jelenti, hogy minden előzőleg fennálló tünettől, vagy panasztól megszabadul a vendég, inkább azt, hogy a munka nagy része innentől kezdődik, a gravitációs mezőben újraformálni, újratermelni a testet.

A kezelés hossza: max. 120 perc/alkalom.

Szolgáltatás ára: mind a 3-as, mind a 12-es széria kezelései 25.000 HUF/alkalom.

Tehát ez 3*25.000 HUF illetve 12*25.000 HUF.

A kezelések optimális esetben 1-2 héttel követik egymást, így a 3-as széria 1-2 hónap alatt, a 12-es széria 3-6 hónap alatt megy végbe.

 

Egyéb kondíciók: A vendégeknek erősen javaslom, hogy a kezelésekkel párhuzamosan más szomatikus terápiát ne vegyenek igénybe, mivel ez befolyásolhatja a TestSzobrászat®  kezelések menetét, eredményeit. A korábbi sport, testmozgás, torna, jóga folytatása azonban javasolt, fokozott testtudattal és figyelemmel.

 

Az egyes kezelések után  48-72 óráig javasoljuk a testmozgás intenzitásának csökkentését 50%-kal a sérülésveszély csökkentése érdekében!

(forrás: www.testszobrasz.hu)

TestSzobrászatot a következő szolgáltatók nyújtanak központunkban:

Palancsa Máté

Bejelentkezés:
M: +36 20 944 5676

 
 
Designed & Developed by Fábián Petra © 2018 Inner arcanum - All Rights Reserved
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com