ThetaHealing®

ThetaHealing® közel hozzád – közelebb magadhoz!

A ThetaHealingről

Kérlek engedd meg, hogy egy kivételes Energiagyógyászati módszerrel ismertessünk meg, ami az életemet folyamatosan segíti, megalapozta a gyökeres változást, ahogy több 10ezer embernek eddig már segített egy másik valóságot megeteremteni.

ThetaHealing® közel hozzád – közelebb magadhoz!

A ThetaHealing® gyors, nagyszerű és hatékony teremtő technika, mely nemtől, vallástól, hovatartozástól függetlenül működik.

ThetaHealing® – módszere Vianna Stibal nevéhez fűződik, Ő hozta le ezt a tudást ide nekünk, és 1995-re datálódik a felfedezése, amikor is a háromgyermekes Vianna Stibal-nél súlyos nyirokrendszeri rákot diagnosztizáltak. Miután a modern orvostudomány és az alternativ gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak nála, végső elkeseredésében Vianna – valami  belső sugallatra – egy mély, vizualizációs– meditációs technikával  eredményesen ,,dolgozott” magán,  az ún: a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére.

Őt magát is megdöbbentette az az eredmény, hogy szinte azonnal javulni kezdett az állapota. Majd meg is gyógyult. A módszert ezután másokon is alkalmazni kezdte, egymást követték a csodás gyógyulások, testi-lelki-szellemi változások.

Mi is a névben szereplő Theta  – olvasd téta – elnevezés, mire utal?

A theta egy frekvencia, agyhullám az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Az agytevékenység lelassul, a test teljesen ellazult, idegrendszerünk megnyugszik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatallatti szinteket is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, hanem a hitrendszereink, a meggyőződéseink, a félelmeink, az elnyomott emlékeink, a fóbiáink, azaz a lelki tartalmak.

Az agyhullámokról – A THÉTA agyhullám

A théta az ellazulás nagyon mély állapota. Ekkor az agyhullámok másodpercenként 4-7 ciklusú frekvenciára lassulnak. A théta-agyhullámokat tekinthetjük a tudatalattinknak is, hiszen ezek irányítják az elménk tudatos és tudattalan tartalmai közötti területet. Ezek tartalmazzák az emlékeket és az érzéseket, és ugyancsak ezek felelnek a gondolkodásmódunkért, a hiedelmeinkért, és ezáltal a viselkedésünkért. A théta-agyhullámok kreatívak, ösztönzőek, és spirituális, azaz lelki érzékelés jellemzi őket.

Ebben az állapotban képessé válunk arra egy egszerű vizualizációval-meditációval, hogy megváltoztassuk ezeket.

Vizualizáció: képileg megjelenítés, láthatóvá tevés, vki képet felidéz maga előtt

Amikor elképzeled részletesen, érzékletesen azt, amire vágysz, vagy ami volt, egy intenzív, dinamikus képet alkotsz hozzá, vagy ídézel fel pontosan róla, azaz vizualizálsz.

Ez a ThetaHealing® vizualizációs folyamata könnyedén megtanulható és rendkívül hatásos. Ennek segítségével tudatosan érhetjük el bármikor a theta-állapotot, amely állapotban könnyedén megváltoztathatjuk hitrendszereinket, félelmeinket, érzéseinket és megszüntethetjük betegségeinket.

Vianna Stibal ezen módszerével a kitűzött célok és a vágyott élet könnyedén megteremthető..A ThetaHealing® más módszerekkel, vagy akár a hagyományos orvoslással együtt is alkalmazható. Már használják világszerte,  így Japánban, Olaszországban magánklinikákon, illetve vállalkozásoknál, nagyobb cégeknél, pl. az Egyesült Arab Emiratusokban.

Fontos, hogy a módszer alkalmazása során tudatos, éber állapotban vagyunk és gyakorlatilag bárhol lehetünk.

Ha többet szeretnél megtudni aThetaHealing® technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.

Milyen egy ThetaHealing® Konzultáció?

Motto: A legfontosabb testrész a lélek.

Egyéni terápiás foglalkozás, azaz 1 kliens és 1 konzulens vesz részt benne. Egy meditatív állapotban beszélgetünk.

Egy/egy formában történik, azaz teljes diszkrécióban, biztonságos és nyugodt körülmények között. Kellemes helyen és környezetben. Csend van. A kliens és a konzulens egymás mellett helyezkedik el, ülve.

A támogató térben csak Rád figyelek. Egy könnyű vizualizációs-meditációs metódust végzünk.

Szeretetteljes, gyengéd empatikus hozzájárulással támogatlak a folyamatod során, amely témától és alkalomból adódóan lehet 1 óra vagy akár 1,5 óra.

A végén útmutatást kapsz a továbblépéshez.

Lesz személyre szabott ,,házi feladat”.

ThetaHealing® Konzultáció időtartama 60-90 perc

Ára: 10.000 Ft  illetve 13.000 Ft/alkalom

Amennyiben megtapasztalnád a ThetaHelaing jótékony hatását

ThetaHealing® konzultációt a következő szolgáltatók nyújtanak központunkban:

Horváth Andrea

Bejelentkezés:
M: 06 30 492 58 17
E: aaandrea25@gmail.com

 
Designed & Developed by Fábián Petra © 2018 Inner arcanum - All Rights Reserved
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com