Fábián Petra Réka

Fábián Petra Réka

Fábián Petra Réka vagyok. Integrál szemléletű önismereti csoportvezető, Hatha jóga oktató, Ayurvédikus masszőr, az Inner Arcanum Életmód Központ alapítója és vezetője.

“Megőrizve meghaladni, nem megtagadva meghaladni”

Gyerekként és fiatal felnőttként is szenvedtem az élettől. “Túlérzékeny ez a lány”- mondták rám.
Diszlexia, szenzoros érzékenység, depresszió, szorongás, kiapadhatatlan düh kísérték utamat.
Életem nagy részében úgy éreztem, hogy baj van velem. 
A fordulópontot az jelentette, mikor szembenéztem személyiségem sérült részeivel, és ráláttam, hogy szenvedéseim hátterében elutasított árnyékrészeim állnak, és arra várnak hogy beöleljem, integráljam őket. Ezáltal azokat a tulajdonságaimat, amiket annak idején átoknak éreztem, ma már ajándéknak és áldásnak tekintem.

Munkámban integráltan alkalmazom a jóga, a Testorientált és a élményalapú terápia eszközeit, különböző kognitív és mozgásmeditációs gyakorlatokat. 

Célom, hogy a velem való mély önmunkában kapcsolódni tudj önmagadhoz és beszeresd árnyékaidat, hogy teljes életet élhess. Mert az „Önismeret önszeretet nélkül csak önmarcangolás.”

Életerőmet a poklot és a mennyet megjárva találtam meg, és ezen a folyamaton Téged is bátran kísérlek végig.
Ha velem tartasz, segítek, hogy együtt tudj lenni, azzal, ami van. Humorral, őszintén, erős, de puha megtartással kísérlek, hogy felismerd igazságaid, értékeid, belső előforrásaid, és elfogadd önmagad.

 

Szolgáltatások: Intergál szemléletű önismereti csoportvezető Önismereti mentorálás   Ayurvédikus jóga Indiai Ayurvédikus masszázs  Transzformáció társasjáték® facilitáció 

Calendar

2023. szeptember
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
 
Designed & Developed by Fábián Petra © 2018 Inner arcanum - All Rights Reserved
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com