Fábián Petra Réka

Fábián Petra Réka

Fábián Petra Réka vagyok. Önismereti csoportvezető, Fókusz tréner, Ayurvéda konzulens (masszázs és jóga oktató), az Inner Arcanum Életmód Központ alapítója és vezetője.

“Megőrizve meghaladni, nem megtagadva meghaladni.”

 

Személyes:
Gyerekként és fiatal felnőttként is szenvedtem az élettől. “Túlérzékeny ez a lány”- mondták rám.
Diszlexia, szenzoros érzékenység, depresszió, szorongás, kiapadhatatlan düh kísérték utamat.
Életem nagy részében úgy éreztem, hogy valami baj van velem. 

A fordulópontot az jelentette, mikor elkezdtem szembenézni személyiségem sérült részeivel, és ráláttam, hogy szenvedéseim hátterében elutasított árnyékrészeim állnak, és arra várnak, hogy figyeljek rájuk, hogy beöleljem és integráljam őket. Ezáltal azokat a tulajdonságaimat, amiket annak idején átoknak éreztem, ma már ajándéknak és áldásnak is tudom tekinteni.

Egyaránt dolgozom egyéni kliensekkel és csoportokkal.

Szolgáltatásaim 3 fő részből állnak.

Érintésterápia

Egyéni kísérés

Önismereti csoportok

 

Ha a válaszokat már nem kint, hanem odabent keresnéd.

 

Munkámban integráltan alkalmazom a terápiás kommunikáció, tiszta kommunikáció, a testorientált és az élményalapú terápia módszereit (fókusz, bodywork), valamint nagy hangsúlyt kap nálam az Ayurvéda, a masszázs/érintés, és a jóga. Játékosságról pedig a különböző asszociációs kártyák és a Transzformáció társasjáték eszközei gondoskodnak.

Célom, hogy a velem való mély önmunkában kapcsolódni tudj önmagadhoz, saját igazságaidhoz, felfedezd határaid és eltudj kezdeni szembenézni és beszeretni árnyékaidat, hogy teljes életet élhess.


 „Önismeret önszeretet nélkül csak önmarcangolás.”

 

Életerőmet a poklot és a mennyet megjárva találtam meg, és ezen a folyamaton Téged is bátran kísérlek végig.

Ha velem tartasz, segítek, hogy együtt tudj lenni, azzal, ami van. Humorral, őszintén, erős, de puha megtartással kísérlek, hogy felismerd igazságaid, határaid, értékeid, belső előforrásaid, és elfogadd sajátos személyiséged részeid.

 

Szakmai tapasztalat:

2018 óta tartok önismereti csoportokat, egyéni folyamatokat pedig 2019 óta kísérek.

Nagy kincs számomra, hogy több alkalommal külföldön vehettem részt képzésen.
Több hónapot töltöttem 2018-ban Findhornban, a skót ökofaluban a Transzformáció társasjáték facilitátori képzés kapcsán, illetve több hónapot Indiában (Kerala), joga és ayurvéda képzésen, 2019-ben.
Lévén, hogy Angliában éltem 9 évet, így volt szerencsém Londonban és Cambridgeben is több évet karma, hatha és tanra jógát tanulni az ATMAN – The International Federation of Yoga and Meditation szervezésében, 2017 és 2019 között.

Döntő jelentőségű volt számomra a Fókusz tréner képzés a Magyar Szomato Pszichoterápiás intézetnél, Vizinger Böbe és Kántor Árpád vezetésével.

Ezek mellett még meghatározó élmény volt Kun Szilvinél képződni, mint Integrál szemléletű önismereti csoportvezető, karba öltve a terápiás és tiszta kommunikáció tréninggel.

Jelenleg a 3 éves Integrál családállítás képzés 1. évében vagyok.

2020 szeptemberében vállalkozóvá válásommal egy időben megnyitottam az Inner Arcanum Életmód Központot Pécsett, ahol azóta is tevékenykedem.

 

Saját önismereti munka

Segítőként szigorúan veszem, hogy a saját nehezem, a saját „batyum” is átlegyen dolgozva, hogy hitelesen és önazonosan, erős keretekkel, biztonságban tudjak folyamatokat kísérni.

Sok száz óra egyéni terápia, fókuszolás (egyéni és csoportos), születés-, belsőgyerek és családállítás csoportok (szupervízió mellett) segítették és segítik mai napig életem, mind egyéni szinten, mind szakmailag.

2021 óta pedig a TM (transzcendentális meditáció) is beépült az életembe.

 

Szolgáltatások: Intergál szemléletű önismereti csoportvezető Önismereti mentorálás   Ayurvédikus jóga Indiai Ayurvédikus masszázs  Transzformáció társasjáték® facilitáció 

Calendar

2024. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Designed & Developed by Fábián Petra © 2018 Inner arcanum - All Rights Reserved
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com