Kampós Balázs

Kampós Balázs

Kampós Balázs vagyok. Erős gerinc fájdalmaimat alternatív terápiákkal kezdtem kezeltetni, melynek során rám talált a craniosacralis terápia. Azon felül, hogy gerincproblémáim megszűntek, egy súlyos gyermekkori traumát is sikerült feloldani. A terápia megismerésével az életemben gyökeres változás vette kezdetét. Elkezdtem a módszert megtanulni, majd a természetgyógyász képzésbe is belevágtam. A craniosacralis terápiás képzéseket a gyógymód kidolgozója által alapított intézet magyarországi képviseleténél, az Upledger Institute Hungary-ben végezem.

A Dr. Upledger által 1984-ben megalapított Upledger Institute International mára a világ legnagyobb egészségügyi továbbképző intézetévé vált.
Bővebb információ a terápia meghonosítójának hivatalos oldalán:
www.craniosacralis.hu

 

 

Palancsa Máté

Palancsa Máté

2016-ban vehettem át gyógytornász-fizioterapeuta diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. A klinikumban (reumatológia, immunológia, korai mozgásszervi rehabilitáció) és magánpraxisokban (Budapest, Pécs) is kipróbálhattam magamat. Az utóbbi években a mélyebb önismereti technikák (meditáció) vezettek el a mélyebb gyógyulást célzó módszerekhez. Így jutottam el a TestSzobrászathoz, amely egy strukturális integrációs iskola. A módszer a testtartás fejlesztését célozza meg, hogy az energia-gazdaságosabban, kevesebb erőfeszítéssel, és végtében optimálisabban mozogjon és működjön a gravitációs térben, amiben életünk minden pillanatában létezünk. A felszabaduló energia nemcsak a “külsőt”, hanem a “belsőt” is megváltoztathatja, hiszen az új testtartás, új belső tartást is magával hozhat. A TestSzobrászat  így holisztikus módszernek mondható, melynek célja a humán potenciál kiteljesítése.

 

Képesítések, workshopok:

 

 • TestSzobrászat-SeptumWork® (Strukturális Integráció)
 • SMR-henger 
 • Dynamic Flossing
 • Köpöly tanfolyam 
 • FDM I, II, III modul (Fascia Disztorziós Modell)
 • Komplex mozgásszervi állapotfelmérés 
 • Craniomandibularis terápia workshopok (Molnár Angélával)
 • Kinesio taping 
 • Craniomandibuláris terápia (CMD)
 • 3NS Kinesio Tape I.
 • Manual Trigger Point Therapy IMTT Module 1

 

Vágó Tímea

Vágó Tímea

Vágó Tímea vagyok. Gyógytornászként végeztem 2008-ban a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi
Karán. Személyi edző képzésemet az Art Edzőképzésen, hatha jógaoktatói végzettségemet pedig a
Sarasvati Alapítvány Jóga-, és Oktatási Központban szereztem. Több különböző területen dolgoztam, így
számos állapottal és kórképpel találkoztam a munkám során, ami folyamatosan arra sarkallt, hogy
szakmai tudásomat bővítsem.
Továbbképzéseim:
– FDM-Fascia Disztorziós Modell- ízületi vagy izom eredetű fájdalomcsillapításra
– SMR henger a sport és mozgásszervi rehabilitációban
– Cervico-Cranio-Mandibular Therapeutics- állkapocs ízületi terápia
– FitMummy- szülés utáni regeneráló tréning
– Kinesiotape/Sporttape
– Trigger-pont terápia- izomeredetű, kisugárzó fájdalomra
– McKenzie-módszer
* Svéd masszázs

Holisztikus szemléletűnek tartom magam, vagyis az embert teljes egészében vizsgálom. A Test- Lélek-
Szellem harmóniája jelentősen befolyásolja közérzetünket. Minden mindennel összefügg.

Gyógytornászként a mozgás az életem szerves része és úgy érzem, hogy a jógában, mint testmozgásban
megtaláltam azt, ami számomra a legnagyobb örömet adja. De a jóga ennél valójában sokkal több.
Közelebb kerülni Önmagamhoz. Elfogadás. Elengedés. Befogadás. Megengedés. Segít más nézőpontból
fürkészni a világot és élni az életet. Számomra ezt jelenti a jóga. Arra törekszem, hogy minél több
emberrel megismertessem a mozgás örömét egy egészséges, harmonikus és boldog életért.

Szolgáltatások:

Svéd masszázs Hatha jóga 

Janetka Nelli

Janetka Nelli

Körülbelül 14 éve kezdtem el lelki gyakorlatokkal foglalkozni, főként azért, mert az akkori hektikus életmódom miatt álmatlanságban és szorongásban szenvedtem. Légzőgyakorlatok és meditációs technikák segítségével leltem békére és gyógyulásra. Ezután különböző holisztikus módszereket kezdtem el felkutatni, amelyek lehetővé teszik, hogy segítsek másokon is. Mikor a thai masszázst kipróbáltam, rögtön tudtam, hogy ez az én utam. Ez egy nagyon hatékony módszere az energia irányításának és áramoltatásának a testen belül az energetikai blokkok feloldása mellett. 300 órás képzésemet a The Toronto School Of Thai Massage-ban végeztem Torontóban 2014-ben, mely magában foglalta a következő területeket: tradicionális thai masszázs, terápiás thai masszázs, ‘SEN’ vonal terápia, dinamikus thai masszázs, thai masszázs várandósoknak és időseknek, valamint thai herbál masszázs.

A másik két “szenvedélyem” a jóga és az ayurvéda, melyek mély átalakulást hoztak az életembe mindennapos gyakorlásuk által. 2016 óta vagyok oktató és tanuló ezen a csodálatos úton, melynek bölcsességét szívből, szeretettel osztok meg másokkal is.

370 órás képzésemet hatha-, ayurvédikus- és vinyasa jógából, illetve jóga nidrából az Asram Jógaközpontban Budapesten és a Jai Wellness Toronto-ban szereztem, jelenleg pedig egy 300 órás Ayurvéda és Jógaoktatói továbbképzést végzek.

Célom a holisztikus életmód, mozgás- és érintésterápiák népszerűsítése, amely a teljességre való törekvésre, vagyis a test, a lélek és a szellem egyensúlyára helyezi a hangsúlyt.

Szolgáltatások:

Thai masszázs Jóga Ayurvédikus masszázs

Jászai Andrea

Jászai Andrea

Mindig az ember és kapcsolatai érdekeltek szenvedélyesen. Az ember és közösségei, az ember és a zene, az ember és a természet kapcsolata. Kapcsolata önmagával, kapcsolata Istennel. Keresésem során megismerkedtem a közösségfejlesztéssel, a Waldorf pedagógiával és ideológiai hátterével, a népi gyógyászattal, a zene csodájával, különböző táncok életigenlő mozdulataival, meditációs technikákkal…

Utamon a legtöbb tanításban az jött szembe, hogy a legfőbb kulcs az élet kérdéseihez az önismeret. Módszer, szemlélet, iskola rengeteg létezik. És hát itt van maga az Élet. J Van lehetőségünk figyelni, és tanulni bőven. 😉 Ami engem illet, igyekszem minél mélyebbre ásni magamban, és amit találok – ha másoknak is hasznos lehet – megosztani. Adottságaimat, tudásomat ennek a munkának a szolgálatába állítottam a magam és mások javára.

Az Inner Arcánumban masszőrként és hangtál terapeutaként, ill. egy fajta életmód tanácsadóként találkozhattok velem.

Szolgáltatások:

Svédmasszázs Hangtál kezelés ill. hangfürő

Továbbá:

– Svédmasszázs, hagyományos népi technikákkal vegyítve

– Táplálkozás és életmódbeli kérdésekkel foglalkozó workshopok (pl. gluténmentes étkezés, méregtelenítési technikák, gyógyteák…)

Horváth Andrea

Horváth Andrea

Van úgy, hogy vágyaink, céljaink megvalósulását mi magunk akadályozzuk.
De mivel?   És miért tennénk?
Téves meggyőződések, hitrendszerek, tudattalan lelki, energetikai blokkok gátolhatnak szinte észrevétlenül      – észrevehetetlenül.
Jó hír, hogy e blokkok oldhatók, erre ma már sok módszer, technika áll rendelkezésre, hogy ki-ki megtalálhatja a maga útját, ami neki a legkedvesebb.

Több éve érdeklődöm a lelki , spirituális gyógyítás irányában.
Elvégeztem a természetgyógyászat alapképzést, aztán a kineziológia irányába indultam. 2017-ben vizsgáztam One Brain kineziológiából.Ezután következett a Bach-virágterápia, ami remek kiegészítés a kineziológiai oldásokhoz.
A többi általam használt technika, eljárás is egyfajta energetikai kezelés-így a Théta-healing, csakra talpmasszázs,  metamorf masszázs és mint ilyen, lelki, energetikai blokkok finom, gyengéd oldására szolgál.

Mindegyik általam használt eljárás a test és lélek harmonikus egységének megőrzését, visszaállítását szolgálja.
Hiszek abban, hogy minden energia, és ha energiáink szabadon áramolhatnak, akkor intelligens testünk képes fenntartani az egészség állapotát.

Szolgáltatások:

Kineziológia Théta healing Csakra-talpmasszázs Metamorf masszázs Bach-virágterápia

12

Calendar

2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
 
Designed & Developed by Fábián Petra © 2018 Inner arcanum - All Rights Reserved