Hangtál terápia

Mikor ajánlott a hangtál terápia? 

Hallgass bele a csendbe

Amikor zűrzavar van a fejedben, sodródsz a kétségbeesés felé, döntened kéne, de feszülsz az ész és a szív között… vagy csak keresed a helyed, de tanácstalan vagy… gyászolsz valamit, és nehezen enged el a fájdalom… vagy túlpörögsz, és nem hallod a belső hangod… válaszokat akarsz, de nincs CSEND, amiben meghallhatod őket…

Ebbe a hangos összevisszaságba egyszer csak belebúg egy harang mindent átütő hangja.. bimm-bamm, bimm-bamm… Egyre inkább csak ezt hallod, majd azon kapod magad, hogy mindent kitölt Benned. A zsizsegésnek nem marad hely. Egyre halkabb morajlás marad csak belőle, és ami a helyébe kerül, az a határtalan béke, amibe belebújhatsz. Ebben előmerészkedik a saját hangod, ebben egyértelműség van.

Az út idáig lehet álmodó, lehet harcos, könnyű belehullás, könnyes vagy észrevétlen elengedés.

A kezelés végén belehallgathatsz ebbe a CSENDbe. Elmondhatod, beszélgethetünk arról, amit hallasz, vagy csak átölelve elviheted magaddal haza.

Gondolatok, érzelmek, és különböző anyagok keringenek Bennünk. Rezegnek. Minden rezeg bennünk és körülöttünk is. Láthatatlan, finom hullámokkal szól Hozzánk az Univerzum. 

Hogy mit vagyunk képesek meghallani üzeneteiből, az a saját rezgésünktől, mindenkori állapotunktól függ.

A hangtál terápia hatásai

A hangtálak zenéje arra képes, hogy összehangoljon minket. Ezáltal megsegítheti öngyógyító mechanizmusunkat, elősegítheti tisztánlátásunkat, harmonizál, blokkokat old, nyugalmi állapotba hoz.

Kezelés hossza

Egy kezelés 1 óra utazást jelent Önmagunkban csodálatos hangok vezetésével.

Lehet egyszeri alkalom, de rendszeres terápiás folyamatban is használható konkrét cél eléréséhez kérve segítségül.

Hangtál terápia ára

9000 Forint 

Hangtál terápiát a következő szolgáltatók nyújtanak központunkban:

Jászai Andrea

Bejelentkezés:
M: +36 20 418 03 54
E: jaszandika@gmail.com

 
Designed & Developed by Fábián Petra © 2018 Inner arcanum - All Rights Reserved