Párkapcsolati coaching

A problémában rejtőzik maga a megoldás

Amikor konfliktusunk adódott, ami egy másik személyt is érint (párunkat, családtagunkat, barátunkat vagy kollégánkat), sajnos nem mindig látjuk “a fától az erdőt”. Megesik, hogy nem tudunk teljes képet kapni magunkról, a másikról és magáról a szituációról. Előfordulhat, hogy bármennyire is szeretnénk megtalálni a probléma megoldását vagy gyökerét, annyira eláraszthatnak és elvakíthatnak minket az érzelmek, hogy képtelenek vagyunk úgy megoldani az adott konfliktust, hogy annak ne legyen harag, kiabálás, beletörődés vagy elzárkózás a vége.

Itt jöhet egy harmadik, segítő személy a képbe, aki pártatlan rálátással segít a közvetítésben, hogy a felek, olyan nézőpontból is megismerhessék saját problémáikat, amire addig még talán nem volt lehetőségük.

Szándék és irányelv

Szándékom, hogy az emberi kapcsolatok visszataláljanak valódi, teljes minőségükhöz és, hogy minél többen megpillanthassuk a test mögött meghúzódó ártatlan, szinte gyermeki lelket.
Abban szeretném támogatni a párokat, családokat, barátokat és kollegákat, hogy újra vagy talán először megtapasztalhassák, milyen, amikor valóban, teljes szívvel látják, hallják és érzékelik a másikat.
Párok esetében pedig, hogy milyen társuk testének és lelkének minden részét tudatosan látni, érezni, ériteni és szeretni.

Rengeteg idealista elképzelés rombolja és gátolja az emberek, a párok közötti valós együttműködést és megértést.
A filmekben látott, könyvekben olvasott, gyakran tökéletesnek festett, idealistán ábrázolt kapcsolatok és szituációk önkénytelenül is hatással vannak ránk. Befolyásolják, “mérgezik” az emberek közötti igaz kapcsolatot és kommunikációt.  Kérdem én, ki lennél ezek nélkül a elképzelt, mesebelire festett történetek nélkül? Hogyan viszonyulnál a kapcsolatodhoz és párodhoz anélkül, hogy összehasonlítanád ezekkel a látszólagos elképzelésekkel és szerep modellekkel?

Szabadság, mint irányelv.

Illisztráció - Kürti Andrea

“Tükör, a legjobb barát szava, mely karcol, mégis jobbá válni hajt.” Illisztráció – Kürti Andrea

Fontosnak tartom megérteni, annak ellenére, hogy kapcsolatban élünk valakivel, hogy egy párt vagy családot alkotunk, különböző személyiségek, egyéniségek vagyunk. Időnként más véleménnyel, célokkal, kihívásokkal, így elengedhetetlen megadni egymásnak a szabadságot, a bizlamat és a teret, ahol önmagunk önálló egyénként tevékenykedhetünk. Ez nem azt jelenti vagy jelentené, hogy eltávolodnánk szeretteinktől. Éppen ellenkezőleg! Avval, hogy biztosítjuk párunknak, családtagjainknak és barátainknak azt a bizalommal és elfogadással átszőtt teret, ahol kiteljesedhetnek, önmaguk lehetnek, olyan erős és pótolhatatlan minőséggel ruházzuk fel a kapcsolatot, ami által az csak erősebb és addig talán még nem, vagy csak ritkán tapasztalt mélységekig jut el.

Mit értek szabadság és tér alatt a kapcsolatokban?
Lényegesnek tartom leszögezni, hogy szabadság alatt nem a “szabad szerelemet”, mint nyitott kapcsolatot értem.
A szabadság megadását fizikai, szellemi és energetikai/lelki szinten egyaránt értem.
* Az ehhez a témához kapcsolódó cikket ITT talál.

Amiben az általam alkalmazott párkapocsolati coaching segíthet például

 • Intimitás beli problémák rendezésében
 • Ha veszekedések és viták vették át a közös nevetés helyét
 • Ha közömbösség váltotta fel a meghitt és kellemes napokat
 • Alá/fölé rendeltségi viszony fennállása esetén
 • A személyes “Erő” megtaláláségban és használatában a kapcsoltaban és azon kívül
 • Aktuális konfliktusok rendezésében
 • Minőségi időtöltés és a kapocsolat építsében
 • Ha válaszút elé érkezett a kapcsolat
 • Kommunikációs problémák rendezésében
 • Bizonyos döntések meghozatalában

A velem való közös munka során alkalmazott eszközök, módszerek és lehetőségek:

Fábián Petra

 • Life, Párkapcsolati Coaching with NLP (Neuro-lingvisztikus programozás) Ezek az eszközök az elmére összpontosítva, a tudatos és tudattalan részünk összehangolásával juttatnak el minket saját igazságainkhoz, válaszainkhoz és megoldásainkhoz.
 • Egy, az önismeretet fejlesztő, interaktív, meditációs technika, amely lelki és mentális tisztaságot eredményez, így feloldja a magunkról és másokról alkotott hiedelmeket és ítéleteket.
 • Mediáció, mint speciális konfliktuskezelő módszer nagy szolgálatot tesz, hogy megismerjük és képesek legyünk meghallani a másik fél érzéseit és nézőpontját.
 • Tantrikus ősi tanítások széleskörű eszköztárából merítve, olyan megközelítéseket, technikákat és tanokat sajátíthatunk el, amik gyökeresen és számos szinten formálhatják át hozzáállásunkat önmagunkhoz, kapcsolatainkhoz és magához az élethez.
 • Páros jóga, valamint Tradicionális Hatha, Karma és Kriya jóga, kezdő vagy haladó jóga gyakorlatok, valamint különböző meditációs és legzés gyakorlatok, amelyek aztán otthoni, önálló gyakorlásra is kiválóan alkalmasak.

Hogyan működik

A velem való ingyenes “feltáró” találkozó lehetőséget ad arra, hogy még mielőtt elköteleznénk magunkat a közös munka mellett, személyesen beszéljünk a fennálló konfliktusról, a kitűzött célokról és a lehetséges megoldásokról, annak eszközeiről.

Majd ezt követőn, ha úgy döntünk, hogy együtt kívánunk dolgozni, az első konzultáció alkalmával a pár személyes céljait és igényeit részletesen átbeszélve és azokat figyelembe véve, együtt összeállítjuk a személyre szabott programot, annak elemit, a találkozások nagyjábóli számát és gyakoriságát.

Mivel mindenki különböző – más személyiség, eltérő célokkal, igényekkel, nehézségekkel –, így a program elemei, a találkozók gyakorisága és száma is változó lehet.

Nehéz lenne előre megmondani, hogy hány találkozásra van szükség pontosan a cél eréréséhez. Ezért a program folyamán, nagyon fontos szerepet kap az ügyfelek által kipróbált új eszközök gyakorlati sikerességének és az esetleg korrigálást igénylő pontok rendszeres megfigyelése, valamint az elért részeredmények szemmel tartása. Így biztosítva, hogy mindig az aktuális irány felé haladjunk, hogy az együtt töltött idő és a közösen végzett munka a leghatékonyabban legyen kihasználva.

Árak

1 alakalom  (60 perc) 22 000Ft

Transzformáció társas pároknak

A játék kezdete

A játék nagyszerű módja annak, hogy elmélyítse, harmóniát és vitalitást vigyen a kapcsolatba. Olyan biztonságos teret, atmoszférát teremt, amely növeli az intimitást, segítséget nyújt az esetleges konfliktus megoldásában és gazdagítja a kapcsolatot.
Egy 3 órás játék alkalmával, a pár mindkét tagjának megvan a maga egyéni fókusz kérdése. A játék közbeni együttműködés különböző szinteken tisztázhat és oldhat meg konfliktusokat, elmélyítve sok más mellett a szeretetet és tiszteletet a kapcsolatban.

Olyan pároknak, akik:

 • Szeretnének megoldást találni jelenleni konfliktusukra
 • Játékos keretek között szeretnék elmélyíteni kapcsolatukat
 • Minőségi időt szeretnének tölteni egymással
 • Szeretnék jobban megismerni párjukat
 • Újdonságot kívánnak vinni kapcsolatukba
 • Személyes fejlődésükben együtt kívánnak haladni
 • Ha válaszút elé érkezett a kapcsolatuk

További információt a Transzformáció társasjátékról ITT találsz.

Ár:

2 Főnek 3 órás játék – 32 000 Ft

Párkapcsolati Coachingot a következő szolgáltatók nyújtanak központunkban:

Fábián Petra

További info és bejelentkezés:
M: +36 70 230 8655

 
Designed & Developed by Fábián Petra © 2018 Inner arcanum - All Rights Reserved