Coaching Pécs szívében

A coaching lényege, hogy jól felépített beszélgetések segítségével igyekszik rábírni az egyént, hogy mozduljon ki a számára kellemetlen helyzetből, tegyen azért, hogy jobb legyen a sorsa, elérje a vágyait és céljait, illetve merjen változtatni élethelyzetén.

A coaching lényege tehát összefoglalva az, hogy segíti az ügyfelet abban, hogy kiemelkedő eredményeket tudjon elérni az életének bármely területén, így a munkában, a magánéletében.

A coaching mindezt beszélgetésekkel  és speciális coaching technikákkal éri el: rávezeti az ügyfelet arra, hogy lássa meg a saját hibáit, és igyekezzen azokat javítani, valamint ismerje fel, hogy ő maga mit tehet annak érdekében, hogy javuljon a helyzete, elérje a céljait. A cél tehát tulajdonképpen az önbizalom növelése,  és annak belátása, hogy igenis felelősek vagyunk a sorsunkért: bármikor tehetünk, hogy jobbra forduljon az életünk.

A sikeres coaching fontos feltétele, hogy a coach és az ügyfele között tökéletes bizalmi viszony legyen, mert csak így lehet sikeres a módszer.

forrás: coachiskola.hu

Több típusa létezik

A coachingban több irányzat fejlődött és vált önálló ággá az elmúlt évtizedekben.
Központunkban megtalálható irányzatok:

 

 

 
Designed & Developed by Fábián Petra © 2018 Inner arcanum - All Rights Reserved